Hoe werken bitcoins?

Een van de meest gesproken over onderwerpen in de wereld van digitale valuta is hoe bitcoins werken? Hoewel veel mensen van hen gehoord hebben, weten ze echt niet veel over hen. Je hebt misschien gelezen over hoe ze worden gebruikt, hoe ze werken, en zelfs hoe ze worden overgedragen, maar je begrijpt niet echt hoe het allemaal werkt. Om beter te begrijpen hoe bitcoins werken, het is belangrijk om de transactie naar beneden te breken in zijn verschillende delen.

bitcoins

Een van de belangrijkste delen van hoe bitcoins werken, is de manier waarop transacties in het netwerk gebeuren. Transacties worden meestal gedaan via de blockchain, die een enorm groot grootboek is dat wordt gehandhaafd door alle leden van de Bitcoin-gemeenschap. De blockchain is waar iedereen transacties uit oude blokken uitkomt die zijn toegevoegd sinds het begin van het systeem.

Wanneer u een transactie in uw blok krijgt, voegt u het toe aan het einde van het grootboek.

Op deze manier wordt elke keer dat iemand een investering maakt of iets aankopen met behulp van Bitcoins wordt een speciale hoeveelheid geld verzonden naar hun digitale adres. Dit adres is uniek voor elke gebruiker en kan niet worden gedupliceerd. In plaats van een cheque die naar hen in de e-mail wordt gemaild, wordt hun digitale adres verzonden naar een reeks computers over de hele wereld. Deze computers sturen vervolgens de transacties door naar de volgende set computers. Op deze manier kan de hele wereld zien wat de koper deed, toen ze het deden, en voor hoe lang ze het in de virtuele wereld deden.

Het is veilig om te praten over investeren in en het gebruik van bitcoins, omdat je niet wordt opgelicht of bedrogen in de echte wereld.

Een ander deel van hoe bitcoins werken, is hoe het mijnproces werkt. Kortom, wanneer iemand een investering wil maken, sturen ze een verzoek naar alle knooppunten op het netwerk. De knooppunten komen allemaal overeen om de transactie in het zwembad of de centrale database te plaatsen. Hoe groter het zwembad, hoe meer transacties tegelijkertijd doorgaan. Aan het einde van de dag bevat de blockchain elke transactie die in het hele netwerk is doorgemaakt.

Zoals eerder vermeld, is de hoofdfunctie van deze straten van transacties om elke transactie die in het hele netwerk is gebeurd bijhouden. Op deze manier kan het netwerk berekenen hoeveel iemand heeft doorgebracht met het gebruik van hun virtuele valuta. Mensen kunnen van dit systeem profiteren door deel te nemen aan mijnbouw. Met mijnbouw kunnen mensen een klein deel van de bitcoins krijgen waarin ze gratis geïnteresseerd waren, omdat ze de enige waren om de transactie op de juiste manier te starten.

Een ander ding over hoe bitcoins werken is dat het niet veel kost voor een persoon om dit type valuta te gebruiken. Je hoeft zelfs geen computer te bezitten met internettoegang om dit type virtuele valuta te gebruiken. Er zijn verschillende online makelaars die bereid zijn om u te helpen bij het kopen en verkopen van bitcoins, maar het is niet nodig om software te downloaden of een ofig type actie te vervullen. U moet eenvoudig een account openen met de online makelaar van uw keuze, bevestig uw account telefonisch of via de website en u bent klaar om onmiddellijk transacties te maken. Er is geen tussenpersoon betrokken, dus er is geen kosten voor de service. Alle transacties worden door het internet beheerd en dit elimineert elke soort geografische beperkingen.

Klik hier voor meer informatie hier Bitcoinmeester