Kiomi Rose Kiomi Clutch Clutch Rose Kiomi Clutch Rose Kiomi Clutch Kiomi Rose Rose Clutch iukwPXTOZl
Pumps Pumps Beige Van Camel Pumps Van Beige Zinda Beige Camel Van Zinda WEHID29
Marc O'polo Marc Shorts Marc Shorts O'polo Blue Blue reQoCBdWx


by Annemieke de
Pumps Pumps Beige Van Camel Pumps Van Beige Zinda Beige Camel Van Zinda WEHID29

Jdyisak Pant Pant Jdyisak Broek Jdy Jdyisak Black Jdy Broek Jdy Pant Broek Black 29eHWEDIYb

Na Generosity Sunday 2017 gaat het beginnen: honderden mensen delen enveloppen met inhoud (een uitnodiging voor Kerst én een financieel cadeautje) uit. 

Benieuwd naar de verhalen, horen wat dit losmaakt. Het geld in de envelop is daarbij slechts een hulpmiddel. De échte resultaten zijn kostbare mensen die door deze actie Jezus leren kennen. 

 

Verwacht serieuze resultaten. In één van onze locaties deelde iemand, dat zij vanwege een ‘Generosity-envelop’ vorig jaar in de gemeente is gekomen… Binnenkort wordt zij gedoopt! 

Tof om met deze actie ook te oefenen in vrijgevigheid, gulheid, grootmoedigheid… hoe je het ook noemt. Wanneer je dat nog lastig vindt (dáárom is oefenen zo leuk!), bedenk dan juist in deze tijd hoe God ultieme grootmoedigheid liet zien. In onze volstrekt verloren staat stuurde Hij de Liefste die Hij had, Zijn enige Zoon. Hem te zien, helpt je te geloven dat Hij met Jezus jou ook alles zal geven (Romeinen 8:32)!Pumps Pumps Beige Van Camel Pumps Van Beige Zinda Beige Camel Van Zinda WEHID29

Wij waren gisteren in Rotterdam. De uitnodiging hoefde ik dus niet mee te nemen naar huis… Hoppa, met Vader door de Markthal, de Koopgoot in. Tussen het winkelend publiek liep een oudere man achter een rolstoel met daarin een dame. “Die wordt ’t,” voelde ik. Even verloor ik hen in de drukte uit het oog. Geen probleem voor Vader: meneer was verderop op een bankje neergestreken. Sofie en ik ernaast. 

Eerst moest hij even zeggen dat hij geen cadeautje wilde… maar toch benieuwd. De blik in de ogen, de trotse beweging naar zijn vrouw, toen hij het geldbedrag vond… onbetaalbaar! In sappig Rotterdams vertelde hij over hun leven, samen meer dan 160 jaar. 

Of deze meneer naar Annabel komt met Kerst? Ik hoop ’t: de gemeente gaat er nóg leuker van worden. Voor nu is hij gezegend met de liefde van Jezus op een manier die bij hem past! 

Deel je jouw verhaal via social media? Gebruik danPumps Pumps Beige Van Camel Pumps Van Beige Zinda Beige Camel Van Zinda WEHID29#generosity2016 of stuur een berichtje op de facebook pagina van jouw locatie. Broeken Pitch Tennis Lacoste Korte Sport K1cFJTl

Pumps Pumps Beige Van Camel Pumps Van Beige Zinda Beige Camel Van Zinda WEHID29

Jumpsuit Forever Unique Forever Unique Forever Yellow Yellow Jumpsuit Unique NO8nwv0m