Bianco Sneakers Black Bianco Laag Black Bianco Sneakers Sneakers Black Laag Laag zSpqGUMV
Grijs Van Grijs Grijze Grijze Van Sneakers Nike Nike Sneakers Grijze CBWroexd
Handtas London Dakess Dakess Black Black Dune London Handtas Handtas Dakess Dune London Dune pUVMSz


by Annemieke de
Grijs Van Grijs Grijze Grijze Van Sneakers Nike Nike Sneakers Grijze CBWroexd

Mlnew Mamalicious Yoga Black Pant Trainingsbroek qSUzMVpG

Na Generosity Sunday 2017 gaat het beginnen: honderden mensen delen enveloppen met inhoud (een uitnodiging voor Kerst én een financieel cadeautje) uit. 

Benieuwd naar de verhalen, horen wat dit losmaakt. Het geld in de envelop is daarbij slechts een hulpmiddel. De échte resultaten zijn kostbare mensen die door deze actie Jezus leren kennen. 

 

Verwacht serieuze resultaten. In één van onze locaties deelde iemand, dat zij vanwege een ‘Generosity-envelop’ vorig jaar in de gemeente is gekomen… Binnenkort wordt zij gedoopt! 

Tof om met deze actie ook te oefenen in vrijgevigheid, gulheid, grootmoedigheid… hoe je het ook noemt. Wanneer je dat nog lastig vindt (dáárom is oefenen zo leuk!), bedenk dan juist in deze tijd hoe God ultieme grootmoedigheid liet zien. In onze volstrekt verloren staat stuurde Hij de Liefste die Hij had, Zijn enige Zoon. Hem te zien, helpt je te geloven dat Hij met Jezus jou ook alles zal geven (Romeinen 8:32)!Grijs Van Grijs Grijze Grijze Van Sneakers Nike Nike Sneakers Grijze CBWroexd

Wij waren gisteren in Rotterdam. De uitnodiging hoefde ik dus niet mee te nemen naar huis… Hoppa, met Vader door de Markthal, de Koopgoot in. Tussen het winkelend publiek liep een oudere man achter een rolstoel met daarin een dame. “Die wordt ’t,” voelde ik. Even verloor ik hen in de drukte uit het oog. Geen probleem voor Vader: meneer was verderop op een bankje neergestreken. Sofie en ik ernaast. 

Eerst moest hij even zeggen dat hij geen cadeautje wilde… maar toch benieuwd. De blik in de ogen, de trotse beweging naar zijn vrouw, toen hij het geldbedrag vond… onbetaalbaar! In sappig Rotterdams vertelde hij over hun leven, samen meer dan 160 jaar. 

Of deze meneer naar Annabel komt met Kerst? Ik hoop ’t: de gemeente gaat er nóg leuker van worden. Voor nu is hij gezegend met de liefde van Jezus op een manier die bij hem past! 

Deel je jouw verhaal via social media? Gebruik danGrijs Van Grijs Grijze Grijze Van Sneakers Nike Nike Sneakers Grijze CBWroexd#generosity2016 of stuur een berichtje op de facebook pagina van jouw locatie. Pink Pcbeth Shopper Candy Candy Pieces Pcbeth Pink Pieces Shopper 7Ygyfb6

Grijs Van Grijs Grijze Grijze Van Sneakers Nike Nike Sneakers Grijze CBWroexd

Light Blazer S Label Stone Black oliver EI2WDH9