Esprit Jurk Jurk Esprit Esprit Orange Orange Korte Korte 54qARL3j
Tamaris Tamaris Baskets Roze Van Van Baskets Baskets Roze Roze oWrBeQdCx
Belted Tropez Pine Saint Pant Broek Cropped Length eHE9D2IYW


by Annemieke de
Tamaris Tamaris Baskets Roze Van Van Baskets Baskets Roze Roze oWrBeQdCx

Nero Wallet Stones Portemonnee Love Moschino F1KJ3Tulc5

Na Generosity Sunday 2017 gaat het beginnen: honderden mensen delen enveloppen met inhoud (een uitnodiging voor Kerst én een financieel cadeautje) uit. 

Benieuwd naar de verhalen, horen wat dit losmaakt. Het geld in de envelop is daarbij slechts een hulpmiddel. De échte resultaten zijn kostbare mensen die door deze actie Jezus leren kennen. 

 

Verwacht serieuze resultaten. In één van onze locaties deelde iemand, dat zij vanwege een ‘Generosity-envelop’ vorig jaar in de gemeente is gekomen… Binnenkort wordt zij gedoopt! 

Tof om met deze actie ook te oefenen in vrijgevigheid, gulheid, grootmoedigheid… hoe je het ook noemt. Wanneer je dat nog lastig vindt (dáárom is oefenen zo leuk!), bedenk dan juist in deze tijd hoe God ultieme grootmoedigheid liet zien. In onze volstrekt verloren staat stuurde Hij de Liefste die Hij had, Zijn enige Zoon. Hem te zien, helpt je te geloven dat Hij met Jezus jou ook alles zal geven (Romeinen 8:32)!Tamaris Tamaris Baskets Roze Van Van Baskets Baskets Roze Roze oWrBeQdCx

Wij waren gisteren in Rotterdam. De uitnodiging hoefde ik dus niet mee te nemen naar huis… Hoppa, met Vader door de Markthal, de Koopgoot in. Tussen het winkelend publiek liep een oudere man achter een rolstoel met daarin een dame. “Die wordt ’t,” voelde ik. Even verloor ik hen in de drukte uit het oog. Geen probleem voor Vader: meneer was verderop op een bankje neergestreken. Sofie en ik ernaast. 

Eerst moest hij even zeggen dat hij geen cadeautje wilde… maar toch benieuwd. De blik in de ogen, de trotse beweging naar zijn vrouw, toen hij het geldbedrag vond… onbetaalbaar! In sappig Rotterdams vertelde hij over hun leven, samen meer dan 160 jaar. 

Of deze meneer naar Annabel komt met Kerst? Ik hoop ’t: de gemeente gaat er nóg leuker van worden. Voor nu is hij gezegend met de liefde van Jezus op een manier die bij hem past! 

Deel je jouw verhaal via social media? Gebruik danTamaris Tamaris Baskets Roze Van Van Baskets Baskets Roze Roze oWrBeQdCx#generosity2016 of stuur een berichtje op de facebook pagina van jouw locatie. E shirt Esprit dry Coral Sports T Print CdxoeB

Tamaris Tamaris Baskets Roze Van Van Baskets Baskets Roze Roze oWrBeQdCx

amp;odd Black Even Even Schoudertas Schoudertas amp;odd Black Even amp;odd Yfvb76Igym