Apricot Vila Blouse Apricot Vila Blouse Vila Rq345cjLA
Blauwe Sneakers Van Adidas Blauw Van Sneakers Blauwe Lqc4Aj35RS
Presto Chicago Bulls Tee shirt Mitchellamp; Black Nba T Print Ness QCBWoderx


by Annemieke de
Blauwe Sneakers Van Adidas Blauw Van Sneakers Blauwe Lqc4Aj35RS

Moreamp; Dotted Marine Marine Blouse Moreamp; Dotted Blouse Moreamp; iuPZOkX

Na Generosity Sunday 2017 gaat het beginnen: honderden mensen delen enveloppen met inhoud (een uitnodiging voor Kerst én een financieel cadeautje) uit. 

Benieuwd naar de verhalen, horen wat dit losmaakt. Het geld in de envelop is daarbij slechts een hulpmiddel. De échte resultaten zijn kostbare mensen die door deze actie Jezus leren kennen. 

 

Verwacht serieuze resultaten. In één van onze locaties deelde iemand, dat zij vanwege een ‘Generosity-envelop’ vorig jaar in de gemeente is gekomen… Binnenkort wordt zij gedoopt! 

Tof om met deze actie ook te oefenen in vrijgevigheid, gulheid, grootmoedigheid… hoe je het ook noemt. Wanneer je dat nog lastig vindt (dáárom is oefenen zo leuk!), bedenk dan juist in deze tijd hoe God ultieme grootmoedigheid liet zien. In onze volstrekt verloren staat stuurde Hij de Liefste die Hij had, Zijn enige Zoon. Hem te zien, helpt je te geloven dat Hij met Jezus jou ook alles zal geven (Romeinen 8:32)!Blauwe Sneakers Van Adidas Blauw Van Sneakers Blauwe Lqc4Aj35RS

Wij waren gisteren in Rotterdam. De uitnodiging hoefde ik dus niet mee te nemen naar huis… Hoppa, met Vader door de Markthal, de Koopgoot in. Tussen het winkelend publiek liep een oudere man achter een rolstoel met daarin een dame. “Die wordt ’t,” voelde ik. Even verloor ik hen in de drukte uit het oog. Geen probleem voor Vader: meneer was verderop op een bankje neergestreken. Sofie en ik ernaast. 

Eerst moest hij even zeggen dat hij geen cadeautje wilde… maar toch benieuwd. De blik in de ogen, de trotse beweging naar zijn vrouw, toen hij het geldbedrag vond… onbetaalbaar! In sappig Rotterdams vertelde hij over hun leven, samen meer dan 160 jaar. 

Of deze meneer naar Annabel komt met Kerst? Ik hoop ’t: de gemeente gaat er nóg leuker van worden. Voor nu is hij gezegend met de liefde van Jezus op een manier die bij hem past! 

Deel je jouw verhaal via social media? Gebruik danBlauwe Sneakers Van Adidas Blauw Van Sneakers Blauwe Lqc4Aj35RS#generosity2016 of stuur een berichtje op de facebook pagina van jouw locatie. Winterjas Winterjas Twintip coloured coloured Twintip Multi Multi Twintip 3JTlc1FK

Blauwe Sneakers Van Adidas Blauw Van Sneakers Blauwe Lqc4Aj35RS

Kiomi Tan black Tan black Blousejurk Blousejurk Kiomi Kiomi g7Ybf6y